Στο Phototropic είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον χώρο της εφαρμοσμένης φωτογραφίας. Είτε πρόκειται για τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας, ή για την προβολή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα από τη λήψη και την ψηφιακή επεξεργασία, μέχρι το photo finishing και το τελικό αποτέλεσμα σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή.

Διαφημιστική φωτογραφία

Από το 2002, στο Phototropic έχουμε εργαστεί ασταμάτητα για να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους επαγγελματίες πελάτες μας. Όταν εργάζεστε μαζί μας, θα έχετε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες των προϊόντων σας και των υπηρεσιών που προσφέρετε , γρήγορα και οικονομικά. Έχουμε συνεργαστεί με τις περισσότερες εταιρείες και καταστήματα στην περιοχή μας αλλά και ευρύτερα. Είμαστε εξειδικευμένοι στη διαφημιστική φωτογραφία, στην φωτογραφία μόδας και την επεξεργασία εικόνας, ενώ προσφέρουμε υπηρεσίες γραφιστικής ώστε να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα προβολής για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της επιχείρησής σας.

Ψηφιακά άλμπουμ

Τα ψηφιακά άλμπουμ στο Phototropic φτιάχνονται όλα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη ,στο εικαστικό μέρος και πάνω στην αισθητική της βάπτισης ή του γάμου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την πρόσκληση, τον στολισμό και το θέμα του μυστηρίου και αυτό που θέλουμε είναι, να είναι μοναδικά και ξεχωριστά προσωποποιημένα για τον κάθε πελάτη.  Οι εκτυπώσεις των άλμπουμ γίνονται σε υψηλής ποιότητας φωτογραφικό χαρτί. Εσείς επιλέγετε τύπο, μέγεθος , διάταξη και εξώφυλλο από μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και υλικών.

Εκτυπώσεις

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, καταλόγων, προσπέκτους, φυλλαδίων, μενού , αφίσες σε μουσαμά, καρτολίνες, φακέλους  – επιστολόχαρτα, αυτοκόλλητα για κάθε επιφάνεια. Επίσης την επιμέλεια και την εκτύπωση σε μια τεράστια γκάμα υλικών όπως αυτοκόλλητα, μπρελόκ, αναπτήρες, λάβαρα, σημαίες, ετικέτες, διαφημιστικά Tshirt, γιλέκα-φόρμες εργασίας, κονκάρδες, ημερολόγια, παζλ, καρτ ποστάλ.

Σχολικά Ενθύμια

Κάθε χρόνο δημιουργούμε με φαντασία και μεράκι πακέτα αναμνηστικών για τα σχολεία και τους μαθητές τους. Όλα τα ενθύμια δημιουργούνται με βάση την φωτογραφία και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε λευκώματα, ψηφιακά άλμπουμ, βίντεο κλιπ με συνεντεύξεις και την ζωή στο σχολείο, ημερολόγια, αναμνηστικά αποφοιτήσεων, βραβεία, και άλλα πολλά σχολικά προϊόντα. Τα πακέτα κάθε χρόνο ανανεώνονται και αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργούμε μια παρακαταθήκη από αναμνήσεις και όχι διαφημιστικά δώρα που χάνονται στον χρόνο.

Κάλυψη εκδηλώσεων – Φώτο ρεπορτάζ

Ο φακός του Studio Phototropic έχει δημιουργήσει μια μακροχρόνια παράδοση στην κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων, θεατρικών και χορευτικών παραστάσεων, συναυλιών, εγκαινίων, καθώς και κάθε είδους αθλητικής ή καλλιτεχνικής εκδήλωσης. Από τις πιο μικρές εκδηλώσεις μέχρι και τις πιο απαιτητικές, προσφέρουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής στους πελάτες μας. Δεν είναι τυχαίο πως έχουμε συνεργαστεί με τους περισσότερους συλλόγους και φορείς για αυτό το είδος φωτογραφίας και βίντεο.

Διαφημιστικές Υπηρεσίες

τηλεοπτικά διαφημιστικά, ιστοσελίδες, δημιουργία site / e-shop μακέτες για καταχωρήσεις. εταιρική ταυτότητα, μακέτες .